Velký sportovní úspěch Zdeňka Piekarze

Alla Želinská 2024-05-03 09:46:00

Dvojnásobný vítěz hledá sponzorskou podporu.

V prvních dvou týdnech dubna se konaly důležité soutěže v oblasti kulturistiky, byl to svátek kulturistiky v ČR, který přinesl nejen radost, ale i úspěch pro místního sportovce. První událostí bylo 7. dubna Mistrovství Čech v kulturistice v Mladé Boleslavi. Naše město mělo důvod k oslavě, když se náš kulturista, Zdeněk Piekarz zasloužil o dvě skvělá umístění. Nejenže získal medaili, ale dokázal také překvapit svým prvním místem. Stal se tím Mistrem Čech pro rok 2024 v kategorii Mens Physique. Jeho vynikající výkon potvrdil jeho pevnou pozici v kulturistickém světě.

O týden později se konalo ještě náročnější utkání – Mistrovství Čech, Moravy a Slezska v kulturistice v Praze. I přes zvýšenou konkurenci Zdeněk ukázal svůj talent a odhodlání, vybojoval si druhé místo a opět potvrdil svou pozici mezi špičkou českých kulturistů (men's physique).

„Představte si všechnu tu tvrdou práci, která za těmito úspěchy stojí – nejenom trénink a disciplínu, ale také psychickou sílu a odhodlání. Proto vás chci všechny požádat o podporu. Pokud byste měli zájem o pomoc a zapojení do mých úspěchů, kontaktujte mě na tel. 735 843 872. Děkuji všem za vaši podporu,“ vzkázal talentovaný naturální kulturista. Přejeme Zdeňkovi Piekarzovi mnoho dalších úspěchů v jeho kulturistické kariéře. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video