Podbořanští chovatelé připravují výstavu

Alla Želinská 2023-09-29 17:20:17

Základní organizace Českého svazu chovatelů Podbořany pořádá 14. října při výročí pětasedmdesát let od svého založení tradiční podzimní výstavu králíků, drůbeže, holubů spojenou s propagační výstavou exotického ptactva. Dále v chovatelském areálu proběhne okresní výstava drůbeže a holubů základních organizací okresu Louny.

„V tomto roce slaví naše činorodá organizace čítající momentálně 35 členů, mezi kterými máme i 5 mladých chovatelů ve věku 13 – 16 let, 75 let od svého založení. Sídlíme na adrese Mírová 912. Za poslední dva roky jsme zde udělali spousty práce. Tímto bychom chtěli pozvat širokou veřejnost k návštěvě naší výstavy, byli bychom rádi, kdybyste si mezi nás zase nacházeli cestu v hojném počtu. To je pro nás ta největší odměna – projevený zájem o to, co děláme. Na výstavě bude chutné občerstvení, kdy bude možnost dát si svíčkovou, guláš, dále venku budou chutné klobásky a i něco sladkého ke kávě a čaji se najde. Bude zde tombola, burza zvířat. A samozřejmě že výstava je spojená s prodejem zvířat. Takže zájemci o doplnění chovu si přijdou určitě také na své. Budeme se na vás těšit a jste všichni srdečně zváni našimi členy základní organizace - v sobotu 14. října od 8 do 14 hodin,” srdečně zve jednatel ZO Podbořany Bohuslav Potůček.

V každé expozici budou uděleny poháry za nejlepší kolekce, vodní drůbež a kmen drůbeže. Podrobné informace zájemci získají na tel: 721 407 916, nebo email: zocschpodborany@seznam.cz.

"Ještě pro zájemce z řad mladých chovatelů: ten, kdo u nás vystaví, má letos poprvé možnost získat pohár pro nejlépe hodnocená zvířata mladého chovatele. Zda odměníme jen jednoho nebo až tři mladé chovatele s nejlépe hodnocenými zvířaty, nechme se překvapit... Tak se toho nebojte a předveďte své chovatelské uměni na naší podbořanské výstavě 14. 10. 2023. Budeme se těšit," shrnul za výbor ZO ČSCH Podbořany B. Potůček. 

                               

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video